TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Saterdag, 19 Oktober 2019

Nou op die Lug

Pieter Cloete
Program:Maroela Media Afrikaanse Top 20
Broadcaster:Pieter Cloete
15:00 - 16:00

FUNKY RELAY SPINNING CHALLENGE

Category
BAZAAR / FEES / MARK
Date
2019-09-21 09:00 - 14:00
Telephone
072 938 2820

Health and Active Gansbaai presents the Funky Relay spinning challenge....Date: 21 September 2019. Place: Gansbaai Harbour. Time: 09h00 to 12h00 AM (Duration 180min/3hours) Entry fee: R500 per bike (1 to max 4 people per team/bike) Individual Walk-ins: R85 per half an hour spent on bike or R500 for 3 hours as individual. Every team member receives Health and Active hamper upon completion of challenge. Trophies for best male, best female and best overall. Super Funky Special: Sign up as a member of Health and Active Gansbaai on 21 September 2019 and get your October gym fee on us (no October membership fee).Supplements will be available for purchase at the harbour on the day. Entry forms available at Health and Active Gansbaai - This insures your bike! Early Bird entries receive R50 discount when you book and pay your bike before 7 September 2019. Late entries on the day between 08h00 and 08h45 AM.

 
 

All Dates

  • 2019-09-21 09:00 - 14:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
26
Datum : 2019-10-26

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.