TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Saterdag, 19 Oktober 2019

Nou op die Lug

Pieter Cloete
Program:Maroela Media Afrikaanse Top 20
Broadcaster:Pieter Cloete
15:00 - 16:00

R 43 CRAFT MARKET

Category
BAZAAR / FEES / MARK
Date
2019-09-15 11:00
Venue
R 43 Coffee Shop, Salandra Park, Botrivier - R 43 Coffee Shop, Salandra Park, Botrivier
Telephone
082 943 5915

? R 43 CRAFT MARKET on ???SPRING DAY Sun1Sept ?
Hours: 11 - 3 pm. and EVERY SUNDAY afterwards - weather permitting!


?‍♀️JUMPING CASTLE & PARACHUTE ROCKET!!!?‍?‍?‍?
??LIVE MUSIC BY JARED PRIOR? and the Marimba Band from Botrivier 

Stalls for Kidz !!!??? 
Bring your picnic blankets & chairs and enjoy this Spring Day on the lawn!
ACTIVITY/ENTERTAINMENT STALLS NEEDED! STAND FREE!


Arts & Crafts,? Bric-a-brac,?? Collectibles, ?Jewellery, etc.


COFFEE SHOP offers Breakfast & Sunday Lunch @ R120 - incl. pudding!
LUNCH Bookings essential: Michelle - 028 284 9567 / 082 943 5915


All CRAFTS accepted! ONLY R50 per stall!


New vendors: Send WhatsApp to Erna 076 7080 818 to apply.
Please give name, suburb & products. Pics welcome!


Venue:☕️? R 43 ??FARM STALL,?? Salandra Park, Shell Garage, Botrivier

 ON the R 43 - close to the N2.


See FB: R 43 CRAFT MARKET for pics of stalls & venue! 

 
 

All Dates

  • 2019-09-01 11:00 - 15:00
  • 2019-09-29 11:00
  • 2019-09-22 11:00
  • 2019-09-15 11:00
  • 2019-09-08 11:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
26
Datum : 2019-10-26

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.