TEL: 021 200 2637

 info@caledonfm.co.za

Sondag, 22 September 2019

Nou op die Lug

Radio
Program:Deurnag Musiek
Broadcaster:Radio
23:00 - 06:00

NAMPO KAAP / CAPE 2019

Category
BAZAAR / FEES / MARK
Date
2019-09-04 08:00 - 2019-09-06 15:00
Venue
Bredasdorp Park - Nooitgedacht Road, 7280 Bredasdorp, Western Cape
Telephone
028 050 1385
Email
Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

Agricultural Expo

 

The first Nampo Cape was a huge success and from 4 to 6 September 2019, the Cape’s farming sector and partners will once again descend on Bredasdorp Park. This trade show allows producers to connect with others involved in the agriculture sector.

Innovative machinery, products and services will be on display. And producers in the Cape can use the show to compare price and quality of tractors and other equipment. Demonstrations will show the latest technology available to farmers. And farming tips and sustainable agricultural practices will be showcased, helping farmers improve farming methods.

Applications for exhibition space will be available from 1 March 2019.  Should you have any questions, please contact us at 028 050 1385 or Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees..

 

 
 

All Dates

  • From 2019-09-04 08:00 to 2019-09-06 15:00

Powered by iCagenda

Wat gebeur waar

Ma Di Wo Do Vr Sa So
21
Datum : 2019-09-21

CFM FACEBOOK

Nuutste Resepte

Ghoelasjsop

 

RESEP VAN DIE DAG goedgunstig verskaf deur LAPA Uitgewers.

Vandag se resep is uit die publikasie “50 Boerekosgeregte” is verskaf

Met komplimente van LAPA Uitgewers en is 'n samestelling van resepte deur LAPA uitgewers

 

 

 

Ghoelasjsop

6-8 porsies

 

1 kg dikrib

45 ml (3E) kanola-olie

2 uie, fyngekap

2 Knoffelhuisies, fyngekap

20 ml (4T) gerookte paprika

15 ml (1t) suiker

30 ml (2e) tamatiepasta

250 ml (1k) rooiwyn

2.25 L beesvleisaftreksel

4 wortels, geskil en in skyfies gesny

4 ryp tamaties, skil en gekap

1 bouquet garni

5 ml (1t) sout

5 ml (1t) varsgemaalde swartpeper

1 rooi soetrissie, ontpit en repies gesny

125 ml (1/2 k) room

 

Metode:

1. Sny enige sigbare vet van die vleis af en sny die vleis dan in blokkies van 2.5 cm.

2. Verhit die olie in n swaarboomkastrol en soteer die uie en knoffel vir ongeveer 5 minute tot sag en deurskynend is.

3. Voeg die blokkies vleis by die uie en braai dit effens.

4. Roer die paprika deur die vleis en maak seker dat uie en vleis goed daarmee bedek is.

5. Roer meel, suiker, tamatiepasta, rooiwyn en aftreksel deur die vleismengsel.

6. Voeg die wortels, tamaties, bouquet garni, sout en swartpeper by. Verhit die sop tot kookpunt, plaas die deksel op en laat dit vir ongeveer 2uur liggies prut tot die vleis sag is.

7. Blansjeer die soetrissierepies en voeg twee-derdes van die repies by die sop. Laat die sop vir nog 15 minute prut.

8. Verwyder die bouquet garni uit die sop en roer die room deur. Garneer met die oorblywende soetrissierepies en bedien dadelik.